Actualitat Notícies

INSTRUCCIONS PER AL PROCEDIMENT DE SOL·LICITUD DE LES AJUDES A AUTÒNOMS HABILITADES A PARTIR DEL 8 D'ABRIL

INSTRUCCIONS PER AL PROCEDIMENT DE SOL·LICITUD DE LES AJUDES A AUTÒNOMS HABILITADES A PARTIR DEL 8 D'ABRIL

Com es va a dur a terme?

El procediment es desenvolupa en dues fases:

1. PRIMERA FASE: SOL·LICITAR DATA I FRANJA HORÀRIA PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD DE LA SUBVENCIÓ.

Prémer sobre l'enllaç "cita prèvia per a la presentació de sol·licitud d'ajudes per a autònoms" (per a aquest tràmit no cal tenir signatura electrònica). Per sol·licitar la cita prèvia haurà d'introduir les següents dades: DNI i nom i cognoms de l'treballador autònom que demana les ajudes (no d'el representant), un correu electrònic i un telèfon de contacte; el sistema li informarà de l'termini assignat per a poder presentar la sol·licitud:

SOL·LICITUD DE CITA PRÈVIA

2. SEGONA FASE: aquesta serà el dia i l'hora que se li ha assignat per seguir completant la sol·licitud amb la resta de dades necessàries i la documentació necessària segons s'indica en el decret de convocatòria.

Si en aquesta segona fase es completa correctament la sol·licitud, la mateixa s'entén presentada al dia i l'hora de presentació de la primera fase.
En cas que una persona presente la documentació més tard en un moment posterior de la cita, aquesta serà acceptada, però la data de criteri serà la del dia i l'hora en què es completi la documentació.
En cas que sigua necessari requerir a les persones interessades, es prendrà la data d'esmena, és a dir, quan l'expedient aquest complet
Per a la 2ª Fase (el dia que tingues cita prèvia) et caldrà un certificat electrònic teu o de qualsevol persona a qui pugues autoritzar a presentar-la (gestoria, familiar o conegut)

Si tens dificultat en la tramitació pots acudir a l'Oficina de suport en la tramitació d'aquests ajuts ubicada a la seu de la Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI). Consulta contactes i horaris.

Per a més informació consulta la web oficial de LABORA

 

© 2020 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball