Actualitat Notícies

4º EDICIÓ DE LA FIRA D'OPORTUNITATS A L'ERMITA de Vila-real

 Data de celebració: 25 de juliol de 11.00h a 20.30 hores  Lloc de celebració: Termet 
4º EDICIÓ DE LA FIRA D'OPORTUNITATS A L'ERMITA de Vila-real

És una fira multisectorial. Comptarà amb 11 expositors de sectors comercials molt diversos com a esport, calçat, moda, perruqueria, i decoració. Estarà oberta al públic en horari ininterromput de matí i vesprada, d'11 a 20.30 hores. La fira compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real. 
L'objectiu d'esta fira és oferir als clients del comerç de la nostra ciutat productes de temporada, amb la qualitat habitual, a uns preus molt rebaixats. A açò hem d'afegir el marc increïble on es realitzara la fira: l'Ermitori de la Mare de Déu de Gràcia. 
És una bona oportunitat per a passejar i realitzar compres en un ambient únic i exclusiu. 
Les fires d'estoc constituïxen una fórmula comercial beneficiosa tant per als comerciants com per als consumidors. Per als comerciants perquè tenen l'oportunitat de donar eixida a l'estoc acumulat durant la temporada i per als consumidors perquè és una ocasió singular per a adquirir productes de qualitat en condicions avantatjoses. Suposen, també un exemple més de la capacitat del sector comercial per a adaptar-se a l'actual situació econòmica. Esta iniciativa s'emmarca dins de les actuacions de dinamització que du a terme l'associació UCOVI com a instrument clau que busca promoure el desenrotllament comercial i que té com a objectiu donar resposta concreta a les necessitats actuals del sector. 
 

© 2015 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball