Actuacions AFIC

FIRA DEL VEHICLE D'OCASIÓ 2019

Imatge de l'actuació

El cap de setmana del 5 al 7 d’abril se celebra la XIX edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió Motor2. Aquest esdeveniment reuneix tant a concessionaris com compravendes de Vila-real, i també d’altres punts de la província. Com ve sent costum ja, la fira tindrà lloc a la Plaça del Llaurador i el seu horari serà de 10:30 a 13:30h i de 16:00 a 20:00h.

Motor2 és una fira que està en constant creixement. Fa 5 anys comptava amb 8 expositors, l’edició anterior va comptar amb 13 i enguany seran un total de 15 els expositors present a la plaça del llaurador, localització on porta fent-se ja anys. Aquestes dades no fan més que reafirmar la bona salut que gaudeix la Fira així com la bona acollida que té entre els veïns i veïnes de Vila-real any rere any.

La fira, compta amb una dilatada trajectòria en l’àmbit provincial, i s’ha convertit en un gran aparador per a tot aquell i aquella que s’aprope. Es podrà veure, comparar, informar-se i decidir la millor opció de compra de vehicles seminous, de kilòmetre zero... tots ells en perfecte estat, revistats i sobretot amb la garantia dels establiments participants en Motor2 2019.

Els expositors participants son:

ALOWAGEN

AUBASA

AUTOMÓVILES GRAO C.B.

EUROPA OCASIÓN 2011 S.L.

VEDAT CASTELLÓN S.A.

GARAGE CASTELLÓN S.L.

INVENIO AUTOMOTIVE S.L.

LEONAUTO S.A.

MARZÁ IMPORT S.A.

PESET VIDAL S.L.

RENAULT RETAIL GROUP LEVANTE S.A.

SALON AUTO VILA-REAL S.L.

MOGDEALER S.L.

DRIVE & DREAM SZM, SLU.

TECNO VILA-REAL S.A.

Hi haurà més de 200 vehicles preparats amb ofertes especials durant els dies de celebració de la fira. La seua inauguració per part de les autoritats serà el dia 5 d’abril a les 12:30h., aprofitant que en aquesta ocasió, com l’edició anterior, la fira estarà oberta al públic el mateix divendres al matí.

L’objectiu de l’Ajuntament de Vila-real amb aquesta fira és facilitar als ciutadans l’accés a vehicles en les seues millors condicions i ofertes, així com donar suport a aquest sector comercial tan important de la ciutat.

Finalitzada
© 2021 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball