Actualitat Notícies

X JORNADES GASTRONÒMIQUES - VILA-REAL OLLA DE LA PLANA

Aquest dia 1 de novembre, comença la decena edició de les Jornades Gastronòmiques, Mengem a Vila-real...Olla de la Plana, una cita que no vos podeu perdre si sou amants de la cultura gastronòmica de la nostra comunitat.
X JORNADES GASTRONÒMIQUES - VILA-REAL OLLA DE LA PLANA

Durant tot el mes, els catorze restaurants participants, oferiran en els seus establiments una proposta de menú on el plat principal serà l' Olla de la Plana. Aquests oscil·laran entre els 12 € i els 26 €, abastant així a tots els públics possibles perquè gaudisquen de la gastronomia de la ciutat. A més amb la degustació d'un menú es participa en un sorteig per a gaudir d'un dinar/sopar entre el 7 de gener i el 3 de febrer.

D'altra banda, el dia 6 de novembre, tindrà lloc l'acte principal de les X Jornades Gastronòmiques, que compta amb el concurs a les 18.30 h i amb la degustació popular a les 19.00 h, tot això en la Plaça Major de Vila-real.

Un jurat avaluarà les olletes dels catorze participants, del qual eixirà el/la guanyador/a de l'edició, i després es procedirà a la degustació, on es repartiran fins a 1.000 racions a canvi d'un donatiu de 1€ destinat a Cáritas.

Els restaurants participants són: La Barra del Sedre, BIRBAR, DEFELI, El Gaucho, La Olivereta, Taverna Los Galgos, Al d’Emilio, Els Lluïsos, La TaVerda, El Miso, Bar Juani, Cuina de Sabors, NU i La Paca. 

Per a més informació, consulte la nostra pàgina: mengem.vila-real.es on es poden veure totes les propostes de menús, informació d'utilitat i més.

 

© 2021 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball