Actualitat Notícies

Nova edició de la Fira de l'Estoc a Vila-real

el 6 D'OCTUBRE a la Plaça Major, organitzat per UCOVI i amb la col.laboració de la Regidoría d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real.
Nova edició de la Fira de l'Estoc a Vila-real

3º EDICIÓ DIA DE L’ESTOC
Data de celebració: 6 D'OCTUBRE 2019 de 10.30 h a 20.00 h.

Lloc de celebració: Plaça Major.

És una fira multisectorial.  Comptarà amb 22 expositors de sectors  comercials  molt  diversos: moda,  calçat, esport,  decoració,  joguines...  Estarà oberta al públic en horari ininterromput de matí i vesprada, de 10,30 a 20.00 hores
L'objectiu d'aquesta fira és oferir per un dia als clients del comerç de la nostra ciutat productes  de qualitat, a uns preus molt competitius.
És una bona oportunitat per a passejar pel nostre poble i realitzar compres en un ambient relaxat.
Les fires d'estoc constitueixen una fórmula comercial beneficiosa tant per als comerciants com per als consumidors. Per als comerciants perquè tenen l'oportunitat de donar eixida a l'estoc acumulat durant la temporada o temporades anteriors i per als consumidors perquè és una ocasió singular per a adquirir productes de qualitat en condicions avantatjoses. Suposen, també un exemple més de la capacitat del sector comercial per a adaptar-se a l'actual situació econòmica. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les actuacions de dinamització que du a terme l'associació UCOVI com a instrument clau que busca promoure el desenrotllament comercial i que té com a objectiu donar resposta concreta a les necessitats actuals del sector. 
La fira compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real.
Durant la celebració de la fira hi haurà música i tallers infantils.
Comerços participants: FLORISTERIA IKEBANA, ZARUBA, JUANJO JOVE, , CALZADOS PRIETO,  CANEM, LA FAIXERA, MAURO COLECCIÓN HOMBRE,  BOUTIQUE D2,  KAKI, ESCADA, CALZADOS JADE MARIAN, MODAS DEL SUR, LOS TACONES DE BESA, DEPORTES EVA, TEXAS HOMBRE, TEXAS MUJER, MAXI CLEANER- MOBIHOGAR 2000, ANNIE, MODAS DEL SUR, WALKERMAN, CHELO MODAS, NEEDLES AND PINS, ORO&AZABACHE 

© 2020 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball