Actualitat Notícies

VILA-REAL FASHION NIGHT

La V Fashion Night arriba a Vila-real amb nous descomptes, desfilades i sorpreses per a donar protagonisme al comerç local
VILA-REAL FASHION NIGHT

Vila-real tornarà a convertir-se en un gran aparador comercial per cinquè any consecutiu aquest divendres 20, de la mà de la Fashion Night. La cita, organitzada per la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), amb la col·laboració de la Regidoria d'Economia, donarà protagonisme als comerços locals, que oferiran tot tipus de descomptes i promocions especials, així com regals, desfilades, activitats i música en directe, tot entre les 20.00 fins a les 00.00 hores.

Aquesta nova edició de la Fashion Night comptarà amb al voltant de 50 comerços, tant pertanyents a Ucovi com independents, que oferiran tot tipus de productes, des de moda per a totes les edats, fins a perruqueria, decoració, perfumeria, flors i altres productes a preus especials. "Però no serà un dia més de compres, sinó que aquesta oferta tan especial -amb més de 20 zones outlet i 15 productes amb un preu estrella- es veurà complementada amb animació en el carrer, grans descomptes, sorteigs, sorpreses, photocall, concerts, un DJ, càtering i còctels en les tendes i molt més", indica el regidor d'Economia, Xavier Ochando.

Entre les actuacions musicals destaquen la de Señorita Por favor (homenatge a Sabina), a les 20.00 hores, en els carrers sant Roc-Colom; a les 21.00 hores, la plaça de la Vila acollirà el concert de YotocoSon; a les 22.00 hores actuarà Melón en la Sang-Cova Santa, i a les 23.00 hores serà el torn de Dayan Soul. A més, la Casa dels Mundina es convertirà en el punt de trobada de la cita, amb diferents mostres en les quals es farà un avanç de la moda que es portarà aquest estiu, perruqueria i maquillatge, moda i complements.

La Fashion Night reserva també un espai important a la solidaritat. També a la Casa dels Mundina, a les 21.00 hores, s'oferiran talls de cabell gratuïts a aquells que es tallen un mínim de 23 centímetres, amb l'objectiu de donar el cabell a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). A aquesta activitat solidària se sumarà la instal·lació a la plaça de la Vila d'un estand informatiu de l'Associació Andrea Carballo contra la violència de gènere.

"Serà una nit molt especial tant en la zona centre com en els diferents barris", assenyala Ochando, qui anima els veïns a "aprofitar per a eixir a prendre alguna cosa en la nit del divendres i conéixer les tendes de la ciutat i els seus productes, fer les seues compres i beneficiar-se de totes les ofertes i sorpreses que s'han preparat".

© 2021 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball