Actualitat Notícies

VILA-REAL 6ªEDICIÓ FIRA OUTLET

La fira serà el 3 de març a la Plaça Major de Vila-real de 10 a 19:30h, comptarà amb la presència de 26 expositors de diversos sectors comercials
VILA-REAL 6ªEDICIÓ FIRA OUTLET

La fira Outlet és una fira multisectorial. Aquest any comptarà amb 26 expositors de sectors comercials molt diversos. Estarà oberta al públic en horari ininterromput de matí i vesprada de 10:30 a 19:30 hores.

L'objectiu de la fira és oferir per un dia als clients del comerç de Vila-real una gran varietat de productes a preus competitius, amb la qualitat que ofereix el comerç del municipi durant tot l'any.

És una bona oportunitat per a passejar per Vila-real i realitzar compres en un ambient relaxat, gaudint a l'aire lliure i en un espai conjunt de molts comerços de la nostra ciutat. A més, la fira comptarà amb tallers infantils.

Aquesta iniciativa és una de les actuacions de dinamització del Departament d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real amb la Unió Comerç de Vila-real (UCOVI), com a ferramenta clau que busca promoure el desenvolupament comercial i que té com a objectiu donar resposta concreta a les necessitats actuals del sector.

Animeu-vos a vindre el diumenge i gaudint d'un dia de compres especial!

Comerços participants: Floristeria Ikebana, Zaruba, Besa Principesa, Calzados Prieto, Villalba Interiorismo, Canem, La FAixera, Mauro Colección Hombre, Boutique D2, Kaki, M10, Calzados Jade marian, Deportes Eva, Texas Hombre, Maxi Cleaner, Texas Mujer, Josep, Mágic, Bero's, Fortuño, Los Tacones de Besa, Needles and Pins i UCOVI.

© 2020 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball