Actualitat Notícies

UCOVI promociona Sant Valentín amb la seva campanya “Enamorats dels nostres clients”

La Unió de Comerciants de Vila-real presenta la seua campanya per Sant Valentí
UCOVI promociona Sant Valentín amb la seva campanya “Enamorats dels nostres clients”

La Unió de Comerç de Vila-real UCOVI, continuant en la seva línia de suport al comerç de Vila-real, vol promocionar un any més el Dia de Sant Valentín, amb l'objecte principal de dinamitzar el comerç local, aconseguir la divulgació del petit i mitjà comerç, i fomentar el consum i el coneixement de la xarxa comercial que té la nostra ciutat.

Sota el lema 'Enamorats dels nostres clients', UCOVI cerca conscienciar a la ciutadania de l'important que és realitzar les compres deixant-nos ‘enamorar’ pel que ens ofereixen les botigues locals, on es poden adquirir una gran varietat de productes sense necessitat d'haver de desplaçar-se a altres llocs.

En aquesta ocasió, són molts els comerços de Vila-real, de sectors molt diversos, que s'han unit a la campanya de Sant Valentín d'UCOVI, a través d'una activitat conjunta de promoció i fidelització del sector.

Promocions especials

Un any més tots els clients que comprin en els comerços adherits a la campanya rebran el dia 14 de febrer un petit detall amb molt de cor. Alguns comerços prolongaran fins a final de setmana aquesta promoció.

Des de UCOVI creiem que Sant Valentín és una data en la qual tradicionalment es fan regals a la parella i volem aprofitar aquest dia perquè els comerços facin també un obsequi especial als seus clients. A més, confiem que en aquesta nova edició la campanya tingui el gran acolliment de les anteriors, al mateix temps que continuem treballant mà a mà amb el comerciant per a ajudar-lo a augmentar les vendes del seu comerç en dates tan assenyalades.

© 2020 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball