Actualitat Notícies

Plan HOPE: el programa d'ajudes i incentius de la Generalitat Valenciana

Plan HOPE: el programa d'ajudes i incentius de la Generalitat Valenciana

El Plan HOPE és un programa de la Generalitat Valenciana per a ajudar als ciutadans i a les empreses a recuperar els seus treballs i negocis i reorientar-los a les necessitats del "new real". 

Al seu portal oficial podràs trobar ajudes i incentius dirigits a: empreses, pymes, autònoms, treballadors per compte propi, famílies i persones en situació de vulnerabilitat, actors de l'economia social i altres.

Aquestes ajudes es publiquen cada dia i mitjançant un buscador aconsellen de manera ràpida i fàcil a quines ajudes pots accedir segons el perfil. A més a més podrà veure cada una d'elles, el seu termini de presentació, el seu promotor i la fitxa de gestió.

Entre altres temes específics es poden encontrar ajudes a ñ'alquiler, ajudes al teletreball, ajornament d'impostos, liquides per a pymes, suport al sector turístic, finançament bonificada per autònoms, mesures per a la conciliació de la vida laboral, ajudes per a les persones afectades per un ERTE, fabricació de medicaments i EPIS, crèdit exportador, projectes de reorientació industrial, I+D relacionada amb la COVID-19, etc. 

Els organismes col·laboradors del Plan HOPE són IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), IVF (Institut Valencià de Finances), LABORA (Servei Valencià d'Ocupació i Formació), Agència Tributària Valenciana, Entitat Valenciana d'Habitatge i sòl i Turisme Comunitat Valenciana.

Font oficial: http://planhope.gva.es

© 2020 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball