Actualitat Notícies

L' Itinerari del Emprenedor Innovador

L' Itinerari del Emprenedor Innovador

L’Itinerari de l’Emprenedor Innovador, és un programa de nou tallers preparat per l’Agència de Desenvolupament Local, la Fundació Globalis i el Pacte Ceràmic. Aquests cursos, on es vorà temari relacionat amb la creació d’una nova empresa i la seua gestió, estan destinats a autònoms, pimes i tot aquell que tinga intenció d’entrar en el món del emprededurisme.
   
Des d’aquest mes fins  febrer, en els diferents tallers, es donaran a conèixer  les tendències i oportunitats de mercat que es generen arran dels nous models en la societat, s’explicaran els aspectes més específics de la legislació aplicada als nous empresaris, es treballarà com dissenyar una estratègia de marketing digital, i s’exposaran les diferents ajudes i subvencions existents.

Els tallers, que començaran el 20 d’octubre, tindran lloc a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), de 9-11 hores i seran gratuïts. Des de l’organització volem animar-vos a participar en un itinerari on podeu trobar recollits en el mateix programa cursets que arrepleguen diferents aspectes de la constitució d’una empresa.

 

+INFO

INSCRIPCIONS ACÍ

© 2015 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball