Actualitat Notícies

FIRA DE NOCES I COMUNIONS A VILA-REAL

UCOVI organitza la 3a edició de SAVE THE DATE - Fira de Noces, i Comunions, que tindrà lloc el 28 i 29 de setembre a la Casa dels Mundina de Vila-real. Horari al públic dissbte d' 11:00 a 14:00 h i de 16:00 a 21:00 h i diumenge de 11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h.
FIRA DE NOCES I COMUNIONS A VILA-REAL

En aquest esdeveniment, volem posicionar-nos com un aparador únic, on les parelles de nuvis i els pares de xiquets de primera comunió acudisquen a la cerca de tot el que és necessari per a celebrar la seua boda, comunió o qualsevol altre tipus de celebració, tot això amb empreses de la nostra pròpia ciutat.

El nostre objectiu és propiciar un lloc de trobada on els professionals del sector puguen donar-se a conéixer i mostrar la seua oferta i el públic trobe la millor proposta de serveis per a qualsevol celebració que haja d'organitzar.

SAVE THE DATE, és una fira de tendències i propostes, un espai de visita ineludible per a les parelles que planegen la seua boda, els papàs i mamàs que estan organitzant la Primera Comunió dels seus fills, així com per a familiars acostats, invitats, etc., ja que podran trobar empreses especialitzades de diferents sectors com ara: trages de núvia, nuvi, vestits de festa, trages de comunió, tocats, complements, perruqueria, animació d'esdeveniments, wedding planner, música per a esdeveniments,  así com fotografia i vídeo, agències de viatge, floristeries, joieria, sabateria, etc... A més d'altres  serveis per als novençans. L'entrada a la fira és gratuïta i els visitants  es trobaràn un esdeveniment diferent i exclusiu. No és una fira d'estands sinó gaire bé una recreació d'una gran celebració.

El visitant entrarà en un univers diferent on podrà experimentar diferents sensacions.  Cada any recreem una decoració diferent. Enguany com a novetat tindrem una gran decoració en el carrer que invitara a entrar en l'esdeveniment i dins un fotocall on que podran utilitzar tots aquells que ho desitgen. També realitzarem un taller de Cóm fer invitacions personalitzades. Al recinte participaran  19 firmes de la nostra ciutat:

Participants: MENTA D'AIGUA flors, MARINNA'S NOVIAS, BEATRIZ HEREDIA, TOT LABORS, NIUET MODA INFANTIL, MCGLO COMPLEMENTS, ESCAPA'T VIATGES I ESDEVENIMENTS, NAUTALIA VIAJES, JUANJO GOTERRIS FOTÓGRAFO, JOSE LUIS PÉREZ FOTOGRAFÍA, GLORIA MIRÓ ESTILISTES, ANABEL MONZÓ CENTRE D'ESTÈTICA, DISCOMOVIL 3G, JOIERIA HEC-MA, O.A.C ADESLAS VILA-REAL, LIMA LIMON EVENTOS, CONTE CONTAT, WANDA PARC
 

© 2021 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball