Actualitat Notícies

Curs "Programa de Disseny de Negocis Competitius (DINECO)"

" " " " " "

Data: del 16 de setembre al 16 de desembre

Horari: Dimecres de 15.30 a 20.30 h

Lloc: Viver d'Empreses de Vila-real

DESTINATARIS: Aquest programa d'innovació empresarial i creativitat competitiva va dirigit a petits empresaris, comerciants, emprenedors i en general tots aquells interessats per comprendre els mecanismes de la innovació i la seva aplicació a l'àmbit del comerç i la petita empresa.

L'enfocament del curs es basa en analisar experiències reduint al màxim els fonaments teòrics i facilitant informació i capacitats d'aplicació dels principis, tècniques i eines de la innovació.

OBJECTIUS: El programa DINECO es desenvolupa amb eines bàsiques per a tot emprenedor: Business Model Canvas, Mapes de Disseny, plantilles d'anàlisis, etc. 

Per a dur a terme el taller, s'ha establert una metodologia que pretén fomentar la creació d'empreses i el treball per compte propi estimulant la creativitat i l'esperit d'innovació com a cerca i expotació sistemàtica de les oportunitats de l'entorn.

Transformar una idea d'empresa en un projecte viable, que faciliti la creació de noves empreses, estimulant l'esperit d'innovació i fomentant la capacitat emprenedora. I fomentar la creativitat com a font de resolució de problemes i identificació d'oportunitats de negoci.

 

© 2015 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball