Actualitat Notícies

COVID19 Concessió d'ajudes directes al comerç i l'artesania per fer front a la Covid-19

COVID19 Concessió d'ajudes directes al comerç i l'artesania per fer front a la Covid-19

Per a qui? Aquestes ajudes estan destinades a pimes i micropimes que exercissen l'activitat comercial i artesana a la Comunitat Valenciana.

 

Quin tipus d'ajuda es pot rebre?

  • Cobrir les despeses que comporta la prevenció i higiene per aconseguir la seguretat del personal i dels clients.
  • Cobrir les despeses que han estat necessàries per posar en marxa el servei a domicili o l'impuls de la digitalització del negoci. 
  • Cobrir les depeses de remodelació, equipament, adaptació i transformació dels comerços a causa de la Covid-19 també al món rural, els mercats de venda no sedentària i l'artesania.

 

De quina quantia?

  • El 50% de les despeses corrents realitzades per als comerços detallistes/establiments artesans assceptuant de la suspensió de l'apertura al públic.
  • El 75% de les despeses corrents realitzades per als comerços detallistes/establiments artesans afectats per la suspensió de l'apertura al públic.
  • El 100% de les despeses corrents realitzades per als comerços detallistes/establiments artesans al públic, situats en municipis de menys de 1.000 habitants de la Comunitat Valenciana. 

Per a micropimes l'ajuda serà del 100% de les despeses corrents realitzades.

Per a informar-se de totes les ajudes i quanties, consulteu el document final. 

 

Com puc demanar l'ajuda? Es presentarà una sol·licitud per cada ajuda a la qual s'opte de manera telemàtica, mitjançant la seu de la Generalitat, accedint a GUIA PROP. Es deu disposar de firma electrònica avançada.

 

Inici i finalització del termini: el 15 de juny del 2020 ales 9:00 hores s'habilitarà la seu per a l'obtenció d'ajudes que finalitzarà el 31 de juliol del 2020 a les 12:00 hores.

 

La documentació a entregar, les obligacions dels beneficiaris, així com tota la informació necessària està disponible al següent document i els següents enllaços:

https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=20980&version=amp

https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=20978&version=amp

 

Per a tramitar les ajudes o demanar informació, es pot cridar o acudir a l'oficina d'UCOVI d'Assessorament al comerç i autònoms, impulsada per la Regidoria d'Economia i UCOVI (Unió i Comerç de Vila-real).

UCOVI

Carrer Sant Roc 9, 12540 Vila-real

Telèfon: 964 861 787

Email: info@ucovi.org

Atenció telefònica: 9.00 a 19.00 h

Atenció al públic: dilluns a divendres 9.00 a 15.00 h / dijous vesprada 16.00 a 20.00 h.

 

© 2021 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball