Actualitat Notícies

COVID19 AJUDES DIRECTES A PERSONES AUTÒNOMES QUE HAN PARAT LA SEUA ACTIVITAT O REDUÏT ELS SEUS INGRESSOS

COVID19 AJUDES DIRECTES A PERSONES AUTÒNOMES QUE HAN PARAT LA SEUA ACTIVITAT O REDUÏT ELS SEUS INGRESSOS

El procediment encara no es troba actiu. Quan es puga accedir es realitzarà l'avís i s'informarà del procés a seguir.

Decret Llei 1/2020, de 27 de març, del Consell, de medides urgents de suport econòmic i financer a persones treballadores autònomes, de caràcter tributari i de simplificació administrativa, per a fer front a l'impacte del COVID-19.

¿Què es pot demanar? Ajudes directes de 1.500 € o 750 €. La quantia variarà segons es tracte del tancament del negoci o no.

¿Qui ho pot demanar? Aquelles persones autònomes que han parat la seua activitat o reduït els seus ingressos com a conseqüència de l'estat d'alarma provocat per la crisi sanitària, i que desenvolupen la seua activitat professional a la Comunitat Valenciana.

¿Des d'on es gestiona? Tota la tramitació i gestió es realitza des de LABORA (Servei Valencià d'Ocupació i Formació).

L'Institut Valencià de Finances també ofereix les seues ajudes a persones treballadores en règim d'autònom, destinades a facilitar la concessió d'avals donant resposta a les necessitats de liquides així com a les inversions previstes per a l'any 2020.

Aquesta informació és sols a títol formatiu. S'adjunta la normativa reguladora a continuació amb tota la informació al respecte:  http://www.dogv.gva.es/datos/2020/03/30/pdf/2020_2740.pdf

Més dades: https://www.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=852864

© 2020 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball