Actualitat Notícies

Campanya 'Rasca i guanya' per a reactivar el comerç local a Vila-real


La Unió de Comerç de Vila-real-UCOVI, junt amb la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vila-real, hi ha posat en marxa fins al 30 d'octubre la campanya per a donar suport al comerç local "Rasca i guanya", amb el lema Més a prop, és millor.

En aquesta ocasió, està prevista la participació de més de 100 establiments de tots els sectors comercials i de diferents zones de la ciutat, en els quals s'entregaran uns 25.000 rasques dels quals quasi 5.000 tenen premi directe.

Com funciona? Per cada compra que realitze un client als 100 establiments participants, s'entregarà un rasca que, si resulta premiat, podrà canviar-ho al mateix establiment. Els premis directes estan orientats a promoure la sostenibilitat: bosses per a fruites i verdures, botelles d'aigua de cristal amb funda, porta mascaretes i jocs del comerç de Vila-real.

Les paperetes no premiades deuran ser omplides amb les dades personals del client i depositades a l'urna de cada establiment per entrar en un sorteig de 300 euros que tindrà lloc al finalitzar la campanya per a gastar en el comerç associat (dos premis de 150 euros).

© 2022 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball