Actualitat Notícies

Campanya 'Ens retrobem a Vila-real'

Del 27 al 29 d'agost als locals d'hostaleria i oci de Vila-real

Vila-real ha presentat hui una nova campanya de dinamització de la hostaleria i el comerç impulsada per el Ajuntament al costat de l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi). El regidor de Economia, *Xus Madrigal, ha sigut l'encarregat de donar a conéixer la iniciativa ‘Ens retrobem a Vila-real’, al costat del vicepresident de ASHIOVI, Edu Ripollés. 

La campanya es desenvoluparà aquest cap de setmana, del 27 al 29 d'agost, i té com a objectiu “ajudar a la reactivació dels establiments de restauració i oci, així com els comerços de la ciutat, ara que la ciutadania torna de vacances i a una setmana que puguem celebrar de nou les festes de la Verge de Gràcia”, ha explicat Madrigal, qui ha detallat que l'objectiu d'aquesta campanya és que “aquest cap de setmana siga el moment de retrobar-nos en els bars, restaurants i locals d'oci de Vila-real després de la temporada estival i abans de l'arrancada del nou curs”.

Vintena d'establiments

Edu Ripollés ha detallat que en la campanya participen més d'una vintena d'establiments, que oferiran promocions individualitzades als seus clients. A més, cada consumició en els locals adherits a la campanya donarà dret a participar en un sorteig de 10 vals de 50 euros per a comprar en els comerços de Vila-real i d'aquesta manera col·laborar amb UCOVI per a la reactivació de l'activitat comercial. 

Més informació en Facebook de ASHIOVI

© 2022 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball