Actualitat Notícies

7ª Fira Outlet del Comerç de Vila-real

Aquest 8 de març se celebra la sèptima edició de la Fira Outlet organitzada per UCOVI (Unió de Comerç de Vila-real), la qual concentrarà al voltant de 26 comerços amb productes amb bon preu i de qualitat, a més d’activitats durant tot el dia al centre de la ciutat.
7ª Fira Outlet del Comerç de Vila-real

Al voltant de 1.000 metres quadrats es reuniran el diumenge 26 comerços locals amb l'objectiu de donar-li vida a la ciutat i oferir productes de qualitat a bon preu per a tots els assistents, des del matí fins ben entrada la vesprada (de 10.00 a 19.30 h).

També es comptarà amb activitats per a tota la família a la Plaça Major, així com altres sorpreses que es podran gaudir al mateix temps rodejats de l'oferta gastronòmica que ofereix el lloc.

Els comerços participants són: Besa Principesa, Boutique Ddos, Calçats Jade, Calçats Prieto, Elegans Moda, Chelo Modas, Deportes Eva, Floristeria Ikebana, Fortuño Complements, Kaki Moda Jove, La Faixera, Els Tacons de Besa, Mauro colecció home, Mayor 10, Texas, Canem, Zaruba, Needles and Pins, Maxi Cleaner, Annie, Menuts i Juanjo Jove.

Per a més informació podeu contactar mitjançant el seu Facebook: https://www.facebook.com/ucovi.org/

© 2020 - Ajuntament de Vila-real - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball