Actuaciones AFIC

Finalizada

Desfilada de moda de les botigues de Vila-real.

Dia 6 de setembre de 2016 a les 19h a la Plaça Major de Vila-real

Finalizada


UCOVI (Unió de Comerç Vila-real) organitza el 13 de març la tercera edició de la Fira Outlet Vila-real.  Comerços de la ciutat exposaran els seus productes rebaixats a la plaça Major durant tot el dia.

Finalizada

Els dies 19, 20 i 21 de febrer, podreu gaudir del Mercat Medieval a Vila-real. Es celebrarà en els carrers Sant Pasqual, Pere III i Bayarri. 

Finalizada

L'Agència de Desenvolupament Local ha presentat el nou PROGRAMA FORMATIU d'aquest semestre per a empreses, emprenedors, comerciants i desocupats a la BUC, de la mà de la regidora d'Economia, MªDolores Parra.
 
Finalizada

La Regidora d'Economia, M. Dolores Parra, us convida a gaudir de les festes de Nadal a Vila-real! 
Finalizada

Tots els dissabtes activitats gratuïtes per a xiquets al Mercat Central! 
Mentre tu compres, els xiquets gaudiran de tallers i manualitats amb material reciclat!

Finalizada

A novembre comencen les VI Jornades Gastronòmiques, unes jornades que a poc a poc s'han convertit en un referent de la restauració local i en una gran ferramenta per a promocionar l'hostaleria del nostre poble. 

Per sisé any, podrem gaudir de l'Olla de la Plana als 17 restaurants participants i d'un mes ple d'activitats al voltant del món de la cuina. 

Finalizada

El Centre de Congressos, Fires i Trobades serà escenari durant els dies 23, 24 i 25 de la segona edició de la Fira Momentum, que pretén convertir Vila-real en un referent en l'organització d'esdeveniments. La Fira de Cerimònies, Comunions i Batejos comptarà amb un total de 20 establiments, que oferiran tot tipus de serveis relacionats amb la celebració d'esdeveniments especials i en la qual es realitzaran activitats paral·leles. 

Finalizada

© 2021 - Ajuntament de Vila-real - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo